"Av dina befallningar får jag förstånd, därför hatar jag alla lögnens vägar. Ditt ord är mina fötters lykta och ett ljus på min stig."
Ps.119:104-105

"Through Your precepts I get understanding: Therefore I hate every false way. Your word is a lamp on my feet and a light to my path."
Psalm 119:104-105

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Sairas

Jeesus kuuli sen ja sanoi: "Eivät terveet tarvitse parantajaa, vaan sairaat. Menkää ja tutkikaa, mitä tämä tarkoittaa: 'Armahtavaisuutta minä tahdon, en uhrimenoja.' En minä tullut kutsumaan hurskaita vaan syntisiä." Matt. 9: 12-13

Syntisyyden suhteen olen yhtä sairas kuin muutkin ihmiset täällä maan päällä, mutta siitä sairaudesta Jeesus parantaa. Jeesus tuli kutsumaan minut mukaansa taivasmatkalle, pesi verellään syntini pois ja minun tarvitsee vain uskoa. Olen armahdettu ja siksi haluan olla armollinen muita syntisiä kohtaan. Jeesuksen esimerkin mukaisesti vihaan syntiä, mutta rakastan syntisiä. Tuomitsen synnin, mutten syntistä. Valitettavan usein ihmiset sekoittavat nämä. Koska elän Kristuksessa en voi elää synnissä, mutta niin kauan kuin elän tässä syntisessä maailmassa tulen valitettavasti tekemään vääriä valintoja eli syntiä. Elämä on valintojen tekemistä, valinnat, jotka vievät minut kauemmaksi Jumalasta ovat syntiä. Väärän valinnan jälkeen voin onneksi aina tehdä oikean valinnan, mutta toisaalta väärät valinnat johtavat helposti uusiin vääriin valintoihin. Toisaalta aina oikean valinnan jälkeen pääsen lähemmäksi Jumalaa ja uuden oikean valinnan tekeminen on helpompaa.

Armahtavaisuus ei ole aina helppoa. Ihmiset voivat kohdella meitä todella epäreilusti, julmasti ja vaikka kuinka pahasti, eikä anteeksiantaminen ole helppoa, Jumala kuitenkin auttaa. Joskus kaikkein vaikeinta on antaa anteeksi itselle, mutta on yhtä tärkeää, että annan anteeksi itselleni kuin, että annan anteeksi muille ihmisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti