"Av dina befallningar får jag förstånd, därför hatar jag alla lögnens vägar. Ditt ord är mina fötters lykta och ett ljus på min stig."
Ps.119:104-105

"Through Your precepts I get understanding: Therefore I hate every false way. Your word is a lamp on my feet and a light to my path."
Psalm 119:104-105

keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Sumussa

 

Olisikohan aika kokeilla saisinko hieman eloa tähänkin blogiini. Odottelin tänään aamulla, että hieman lämpenisi ja sumu hälvenisi, että voisin lähteä ulos kävelylle ja kuvaamaan paria valmistunutta neulettani.

 

Mutta eihän se sumu tuntunut hälvenevän ollenkaan. Puolen päivän jälkeen päätin kuitenkin lähteä kokeilemaan riittäisikö valo kuvaamiseen sumusta huolimatta, sumuinen tausta voisi vaikka olla ihan kivan erilainen kuvissa.


Kuvaaminen oli kyllä kivaa, muutamat paikalle sattuneet ohikulkijat saattoivat kyllä hieman kummastella touhujani, mutta siitä vaan :) mulla oli hauskaa!


Enköhän niiden lukuisten ottamieni kuvien joukosta löydä sopivat tuonne käsityöbloginkin puolelle, mutta täällä tulee nyt esimakua tulevasta, ja lisäksi vähän sumuisia maisemia ;)


"Mutta minun onneni on olla lähellä Jumalaa, minä turvaan Herraan, Jumalaani, ja kerron kaikista hänen teoistaan." Ps. 73:28


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti