"Av dina befallningar får jag förstånd, därför hatar jag alla lögnens vägar. Ditt ord är mina fötters lykta och ett ljus på min stig."
Ps.119:104-105

"Through Your precepts I get understanding: Therefore I hate every false way. Your word is a lamp on my feet and a light to my path."
Psalm 119:104-105

maanantai 2. helmikuuta 2015

Hiljaista

Tämän blogin puolella on ollut pitkään hiljaista. Olen aloittanut vaikka kuinka monta kertaa kirjoittamaan postausta, mutta en ole sitten kuitenkaan saanut aikaiseksi mitään sellaista tekstiä, jonka olisin halunnut julkaista. Nyt kuitenkin tuntuu, että jos kirjoitan edes jotain, niin ehkä se sitten taas tästä alkaa sujua (tai sitten ei...). Toivoisin niin kovasti, että kirjoituksistani välittyisi se toivo, elämänhalu ja ilo, jonka Jeesus elämääni tuo kaikesta sairastamisesta ja muista vastoinkäymisistä huolimatta.


Viime kuukausien aikana terveyteni on taas ollut huonompi, ja siksi tämän blogin päivittäminen on jäänyt, paljon kaikkea muutakin kivaa tekemistä on täytynyt karsia. Olen niin kiitollinen siitä, että pystyn neulomaan, osaan neuloa ja tykkään neulomisesta, toki tällä sairaudella on ollut vaikutuksensa siihenkin harrastukseen, mutta sitä olen kuitenkin edelleen voinut tehdä. Viime kuukausien aikana on usein tuntunut, että elämä on ollut nukkumista, syömistä ja neulomista, niin siis lääkäri- ja labrakäyntien sekä muiden pakollisten juttujen lisäksi. Neulontaharrastukseen keskittyvän blogini päivittäminen onkin ollut helppoa, mutta sen lisäksi voimia ei sitten olekaan oikein riittänyt näiden muiden blogieni kirjoittamiseen. En suostu kuitenkaan ottamaan mitään stressiä tästä bloggaamisesta, kirjoitan, kun voin ja minulla on jotain kirjoitettavaa. Toivon, ettei tätä postausta seuraa yhtä pitkä hiljaisuus kuin edellistä, pääni pursuaa postausaiheita, ja luonnoskansio myös, toivottavasti edes joku ajatus jalostuu julkaistavaan malliin.


"Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä sysyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme." Room. 8:38-39

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti