"Av dina befallningar får jag förstånd, därför hatar jag alla lögnens vägar. Ditt ord är mina fötters lykta och ett ljus på min stig."
Ps.119:104-105

"Through Your precepts I get understanding: Therefore I hate every false way. Your word is a lamp on my feet and a light to my path."
Psalm 119:104-105

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Ihanaa toista adventtia!

Toivottavasti nautitte tästä joulunalusajasta. Minä nautin tänään pienistä auringonvälähdyksistä aamupäivällä pienen hetken ajan, jolloin myös otin tämän kuvan. Kovin äkkiä pilvikerros taas paksuni harmaaksi koko taivaan peittäväksi peitteeksi, ja nytkin sataa vettä. Mutta voin iloita siitä, että saan olla ihanassa lämpimässä kodissani, eikä minun tarvitse mennä ulos sateeseen. Pimeisiin iltoihin saan valoa kynttilöistä, jotka tuovat ihanan lämmintä tunnelmaa. Voin tehdä voimieni mukaan haluamiani jouluvalmisteluja, mutta mikäli voimat eivät riitä mihinkään tekemiseen voin aivan hyvin olla tekemättä yhtään mitään. Saan joka tapauksessa nauttia muiden ihmisten blogeja lukemalla kaikesta hyvästä ja kauniista, mitä muut ovat tehneet. Olen nauttinut joulukalenterisukkien neulomisesta, ihanaa, että jotkut ovat nähneet vaivaa ja keksineet sellaiset meidän muiden iloksi. Nyt aion sytyttää muutaman kynttilän lisää ja nauttia niistä kahvikupillisen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti