"Av dina befallningar får jag förstånd, därför hatar jag alla lögnens vägar. Ditt ord är mina fötters lykta och ett ljus på min stig."
Ps.119:104-105

"Through Your precepts I get understanding: Therefore I hate every false way. Your word is a lamp on my feet and a light to my path."
Psalm 119:104-105

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Ajan kuluttaja

Olen ilmeisesti ihan super hyvä ajan kuluttaja. Ihailen sitä, miten paljon toiset ihmiset saavat aikaan. Minulla aika vain kuluu niin nopeasti, etten ehdi mitään. Haluaisin tehdä niin paljon, mutta vuorokauden, viikon, kuukauden, vuoden jne. tunnit eivät vaan riitä. Eikä sen puoleen minun voimanikaan. En halua kuitenkaan kokea jatkuvaa kiirettä ja hoppua, vaan haluan tehdä huolella ja rauhassa keskittyen ne asiat, mitkä teen, oli sitten kyse kielen opiskelemisesta tai keskustelemisesta ystävän kanssa. Tarvitsen myös paljon aikaa Jumalan läsnäolossa, oppiakseni Hänestä ja itsestäni. Haluan aina oppia uutta ja syventää aiemmin oppimaani, keskeneräisyys on oleellinen osa elämääni, keskeneräisestä tulee kuitenkin valmista ajan myötä.


"Mekin olemme Jumalan tekoa, luotuja Kristuksen Jeesuksen yhteyteen toteuttamaan niitä hyviä tekoja, joita tekemään Jumala on meidät tarkoittanut." Ef.2:10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti