"Av dina befallningar får jag förstånd, därför hatar jag alla lögnens vägar. Ditt ord är mina fötters lykta och ett ljus på min stig."
Ps.119:104-105

"Through Your precepts I get understanding: Therefore I hate every false way. Your word is a lamp on my feet and a light to my path."
Psalm 119:104-105

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Yhteys

"On vain yksi ruumis ja yksi Henki, niin kuin myös se toivo, johon teidät on kutsuttu, on yksi. Yksi on Herra, yksi usko, yksi kaste! Yksi on Jumala, kaikkien Isä! Hän hallitsee kaikkea, vaikuttaa kaikessa ja on kaikessa." Ef. 4: 4-6

Kristuksen seurakuntaruumiin jäseninä olemme kaikki yhtä, Kristus on pää ja kristityt ovat ruumis. Jokaisella on oma paikkansa ja tehtävänsä, johon Jumala on kutsunut. En tiedä, mikä minun tehtäväni ja paikkani tässä maailmassa on, muttei minun tarvitse sitä tietääkään, kun vaan kuuntelen, mikä on Jumalan tahto ja teen sen, mitä Hän kutsuu minut kulloinkin tekemään. Rukoilen jatkuvasti ohjausta, sitä, että eläisin Jumalan tahdon mukaan ja saisin viisautta ja voimia toimia oikein. Haluan yhä lähemmäksi ja lähemmäksi Jumalaani, elän kohti täydellisyyttä, jota en voi saavuttaa. Yhteys niiden ihmisten kanssa, jotka toimivat samoin, on yhteyttä Kristuksessa. Olemme toistemme tukena ja rohkaisijoina. Jaamme ilot ja surut. Yhdessä opimme lisää, ja ymmärrryksemme totuudesta syvenenee. Yhteys säilyy välimatkoista ja muista esteistä huolimatta. Kiitos, Ylistys ja Kunnia Jumalalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti