"Av dina befallningar får jag förstånd, därför hatar jag alla lögnens vägar. Ditt ord är mina fötters lykta och ett ljus på min stig."
Ps.119:104-105

"Through Your precepts I get understanding: Therefore I hate every false way. Your word is a lamp on my feet and a light to my path."
Psalm 119:104-105

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Jumalan huolenpidossa

"Jeesus sanoi opetuslapsilleen: 'Sen tähden minä sanon teille: älkää kantako huolta hengestänne, siitä mitä söisitte, älkää ruumiistanne, siitä millä sen vaatettaisitte. Onhan henki enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet. Katsokaa korppeja: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa, ei  niillä ole vajaa eikä varastoa, ja silti Jumala ruokkii ne. Kuinka paljon arvokkaampia te olettekaan kuin linnut." Luuk. 12:22-24

"Katsokaa kukkia, kuinka ne nousevat maasta: eivät ne näe vaivaa eivätkä kehrää. Minä sanon teille: ei edes Salomo kaikessa loistossaan ollut niin vaatetettu kuin mikä tahansa niistä. Kun Jumala tuolla tavoin pukee ruohon, joka tänään kasvaa kedolla ja huomenna joutuu uuniin, niin paljon ennemmin hän teistä huolehtii, te vähäuskoiset!" Luuk. 12:27-28

Kunpa vaan aina huomaisin olla kiitollinen kaikesta huolenpidosta, jota olen Jumalalta saanut elämässäni. Ja luottaisin Jumalan huolenpitoon kaikissa tilanteissa.


Jumala on luonut meille niin ihmeellisen maailman. Varsinkin keväisin ja kesäisin saa ihailla joka puolella kasvun ihmeitä. Pienistä siemenistä alkaa kasvaa ensin pieniä alkuja. Kasveja ja kukkia on niin monenlaisia, muotoja ja värejä, muodonmuutoksia, kaikkea kaunista ja ihmeellistä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti