"Av dina befallningar får jag förstånd, därför hatar jag alla lögnens vägar. Ditt ord är mina fötters lykta och ett ljus på min stig."
Ps.119:104-105

"Through Your precepts I get understanding: Therefore I hate every false way. Your word is a lamp on my feet and a light to my path."
Psalm 119:104-105

torstai 29. toukokuuta 2014

Kristuksen taivaaseen astumisen päivä

"Jeesus vei opetuslapset ulos kaupungista, lähelle Betaniaa, ja siellä hän kohotti kätensä ja siunasi heidät. Siunatessaan hän erkani heistä, ja hänet otettiin ylös taivaaseen." Luuk. 24:50-51

Tänään vietämme Jeesuksen taivaaseen astumisen muistopäivää, helatorstaita. Jeesuksen elämän, kuoleman ja ylösnousemuksen ansiosta olen matkalla kohti taivasta. Kuolleista noustuaan Jeesus opetti vielä opetuslapsiaan täällä maan päällä ennen kuin hän nousi taivaaseen. Jeesus valmensi opetuslapsensa elämää varten, itse hän meni taivaaseen valmistamaan meille jokaiselle paikan Isän luona. Jonakin päivänä Kristus tulee hakemaan omansa luokseen taivaaseen. Sitä odottaessa etsin Jumalan valtakuntaa täällä maan päällä, tahdon elää Jumalan tahdon mukaisesti eli rakastaa Jumalaa enemmän kuin mitään muuta ja kaikkia muita sitten yhtä paljon. Siksi luovutan elämäni yhä uudestaan ja uudestaan Jumalan käsiin, Pyhän Hengen temppeliksi. Elämä on välillä vaikeaa, välillä mahtavaa ja usein jotakin siltä väliltä, mutta joka tapauksessa elettävä, joten haluan elää mahdollisimman läheisessä suhteessa taivaan Isän kanssa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti