"Av dina befallningar får jag förstånd, därför hatar jag alla lögnens vägar. Ditt ord är mina fötters lykta och ett ljus på min stig."
Ps.119:104-105

"Through Your precepts I get understanding: Therefore I hate every false way. Your word is a lamp on my feet and a light to my path."
Psalm 119:104-105

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Huudan avuksi Herraa


"Silloin me huusimme avuksi Herraa, isiemme Jumalaa, ja Herra kuuli huutomme ja näki meidän kärsimyksemme, ahdistuksemme ja kurjuutemme."
5. Moos. 26:7

Tällä hetkellä tuntuu, että tarvitsen ihmeen tai ehkä useampiakin, jotta jaksaisin jatkaa eteenpäin ja elämäni olisi edes jonkun verran mielekästä. Aina heti, kun elän elämääni rauhassa päivä kerrallaan tyytyväisenä, tapahtuu jotakin, joka vie ne pienetkin ilot elämästäni, jotka tekevät elämästäni edes vähän elämisen arvoista. Kaipaan niin kovasti taivaan kotiin, Jumalan rakkauteen. Täällä maailmassa on liikaa pahaa, en jaksa enää elää sen pahuuden keskellä. Jos Jumala ei ota minua vielä kotiin, rukoilen, että Hän antaa minulle turvapaikan, rakkauden ympäröimän turvasataman, ja auttaa minut pois täältä. Jätän jälleen kerran elämäni Jumalan käsiin, auta minua Jumalani, en jaksa enää tätä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti